Tilat

Kivimaalauskirkko

Taiteilijan omin käsin rakentama kirkko puhuttelee monin tavoin kävijöitä. Kirkon tarkoituksena on pysäyttää ihminen hetkeksi kuuntelemaan itseään. Pyhäkön arvokkain teos on alttarikivi, johon luonto itse on muovannut ristinmerkin. Kirkossa on tilaa noin 120 hengelle ja paikkaa käytetään mm. häätilaisuuksiin.

Kivilammasalttari

Alttarin keskellä on betoniin ikuistettuna taiteilijan käden ja jalanjäljet. Ympärillä on 99 kiveen maalattua lammasta. Ne ja seinällä olevat raamatulliset kuvat symboloivat mustan lampaan tarinaa.

"Näitä mustia lampaita on olemassa. Sen olen nähnyt työni kautta ja sen näkee yhteiskunnassa jokainen, joka haluaa nähdä. He ovat ihmisiä, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa. He ovt rikkinäisten perheiden lapsia, jotka ajautuvat viinaan ja huumeisiin. Mutta he ovat myös hyvin lahjakkaita yksilöitä, jotka voisivat hyvin palata laumaansa ja toteuttaa lahjaansa".

Kalevalainen kivimaalausluola

Kalevalaisessa salissa on ikuistettuna kiveen ja seinille mm. Ukko Ylijumala, Kuolema eli Viikatenainen, Metsänjumala sekä vedenjumala Ahti.

"Jo Kalevalan aikaan jumalisuus ja epäjumalisuus, hyvyys ja pahuus tasapainottelivat. Sen ajan ihmisessä oli paljon samaa kuin meissä nykyihmisissä. Ahneus ja kateus olivat vallalla jo silloin. Toisaalta silloin kunnioitettiin luontoa ja muun muassa metsän valtiasta karhua paljon enemmän kuin nyt. Kalevalan teemoja voi soveltaa tähän päivään, sillä edelleen on menestyjiä ja häviäjiä. Ihminen on sama ikuisesti, puitteet vain vaihtuvat".

Enkelihuone


Näkötorni

Tapolanvuoren näkötorni kohoaa 16 metrin korkeuteen. Sen huipulta on komeat maisemat yli Lappajärven.

Tiloja on mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön. Ota yhteyttä ja kysy lisää!