Aukioloajat ja hinnat

Ateljee on avoinna joka päivä klo 10-18 juhannuksesta heinäkuun loppuun. Muuna aikana esittelyt tilauksesta ja sopimuksen mukaan.

Pääsyliput:
aikuiset 10 e, lapset 5 e
ryhmät 7,70 e yli 20 hlö sis.alv.

Huom! Ryhmäkävijöille avoinna vain sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja sovi esittelyaika,
puh. 0400 662 241

Tilat

Kivimaalauskirkko

Taiteilijan omin käsin rakentama kirkko puhuttelee monin tavoin kävijöitä. Kirkon tarkoituksena on pysäyttää ihminen hetkeksi kuuntelemaan itseään. Pyhäkön arvokkain teos on alttarikivi, johon luonto itse on muovannut ristinmerkin. Kirkossa on tilaan n. 120 hengelle ja paikkaa käytetään mm. häätilaisuuksiin.

Kivimaalauskirkko

Kirkon alttari

Kivilammasalttari

Alttarin keskellä on betoniin ikuistettuna taiteilijan käden ja jalanjäljet. Ympärillä on 99 kiveen maalattua lammasta. Ne ja seinällä olevat raamatulliset kuvat symboloivat mustan lampaan tarinaa.

"Näitä mustia lampaita on olemassa. Sen olen nähnyt työni kautta ja sen näkee yhteiskunnassa jokainen, joka haluaa nähdä. He ovat ihmisiä, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa. He ovat rikkinäisten perheiden lapsia, jotka ajautuvat viinaan ja huumeisiin. Mutta he ovat myös lahjakkaita yksilöitä, jotka voisivat hyvin palata laumaansa ja toteuttaa lahjaansa".

Kivilammasalttari

Kalevalainen kivimaalausluola

Kalevalaisessa salissa on ikuistettuna kiveen ja seinille mm. Ukko Ylijumala, Kuolema eli Viikatenainen, Metsänjumala sekä vedenjumala Ahti.

"Jo Kalevalan aikaan jumalisuus ja epäjumalisuus, hyvyys ja pahuus tasapainottelivat. Sen ajan ihmisessä oli paljon samaa kuin meissä nykyihmisissä. Ahneus ja kateus olivat vallalla jo silloin. Toisaalta silloin kunnioitettiin luontoa ja muun muassa metsän valtiasta karhua paljon enemmän kuin nyt. Kalevalan teemoja voi soveltaa tähän päivään, sillä edelleen on menestyjiä ja häviäjiä. Ihminen on sama ikuisesti, puitteet vain vaihtuvat".

Kivimaalausluola

Enkelihuone

Enkelihuone

Huom! Tiloja on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön (esim. hääjuhlat). 
Ota yhteyttä ja kysy lisää!